Missa inte Café Katt!


På söndag 2/10 är det dags igen: Café Katt!
Undrar om det finns så här goda bakelser:

Välkommen att prata katt, köpa lite prylar, ta en lott och en kopp te eller
kaffe. Café Katt är öppet mellan 14-17 och sedan är det ”vanligt” söndagsöppet
mellan kl 18-20. Massor av tid att hälsa på katter alltså!!! ♥
Lilla Dottie kanske?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Missa inte Café Katt!”

 1. Vad du är snäll, Wikki, som hjälper ’vårat’ katthem att få ut information om Café Katt. Mamma säger att volontärerna är jätteduktiga på att baka så det blir precis så där fina godsaker som på bilden.

  I helgen ska förresten volontärerna hjälpa till att sprida kunskap om hemlösingar på marknad i Västertorp på lördagen och på söndag så är de på Spånga Gymnasiums Djurexpo. Eleverna på gymnasiet ordnar en jättefin utställning och vi får vara med och prata om hemlösingar, id-märkning och kastrering.

  KURRA för alla som stödjer sina lokala katthem!!
  *belåtet spinn*

  1. Å vad underbart! Synd att jag är upptagen på Café Katt-dagen – vi ska fira mattes mormor som fyller år! Men nästa månad kanske! hearts;
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *