Håll Din Tass över Klosterkattsmatte på torsdag!

Ändrad tid! I dag På torsdag ska Klosterkatternas matte Kicki opereras i nacken på Sahlgrenska i Göteborg, och då menar alla vi katter i hela bloggvärlden att Du SkaparKatten ska hålla Tassen särskilt väl över denna matte! Hon är viktig för så många, älskad av så mycket katter och människor, och alla vill vi att hon ska genomgå en fullständigt lyckad operation! Vi kommer att hålla tassarna tillsamans och healingspinna ända tills Kicki är hemma igen hos gammelmatte Gittan och alla kattvännerna!

Bilden är från när vi träffades på kattutställning i slutet av januari, då Kicki redan hade ordentligt ont i nacken men också puttade omkring Gittan i rullstol. Vad de här två härliga tjejerna hunnit ta sig igenom tillsammans med samma ständigt goda humör och okuvliga livsglädje, det är imponerande.

Här hittar du Klosterkatternas härliga blogg!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Håll Din Tass över Klosterkattsmatte på torsdag!”

  1. Håller givetvis tummar och sporrar för att Sr Carinas operation går bra och att hon kommer hem snart igen och får bli ordentligt omtasstagen av Klosterkatterna!
    nosgos å gottisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *