Willow var borta i fem år!

Från sitt hem nära Klippiga Bergen, Colorado, försvann sköldpaddsfärgade Willow för  ungefär fem år sedan.

1600 miles/258 mil därifrån, på East 20th Street, nära Gramercy Park, i Manhattan, New York, hittades hon i onsdags av en man som tog katten till Animal Care&Control, som tar hand om djur som hittas där. De konstaterade att mikrochipmärkningen var registrerade på en familj i Boulder och kontaktade dem, berättar AP.

Willow var i utmärkt kondition och inte längre den lilla kattunge som försvann från familjen, som under hennes frånvaro utökats med ett barn och ny hund. ”We had another dog back then, too, and I remember that Willow would lie with them as they all waited to be fed.” berättade husse Jamie. ”She thought she was a dog.” I tro att coyoter kalasat på den lilla kattungen, som smitit ut när hantverkare arbetat i hemmet, hade man gett upp hoppet att finna henne. Men vid en flytt hade ändå registreringen av adressen för chipningen uppdaterats och därför kunde ACC hitta hennes ägare.

Vilken resa – du kan se en karta med avståndet här! Under åren som gått har ändå någon skött om Willow väl. Men nu förbereds hennes långa hemresa och familjens Squires barn väntar ivrigt!

Jag jamar som jag brukar: Kastrera och ID-märk din katt! Alltid!!! Det lönar sig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Willow var borta i fem år!”

        1. Mjau, då gissar jag att de som råkat ut för kommentarsförfalskning anmäler henne! Det är ju en sak att inte publicera kommentarer ALLS, den saken är upp till var och en. Men att helt förfalska och sedan ge ut i en annans signatur, det är väl magstarkt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *