Tack för alla tröstande ord!


Alla vi som är ledsna efter att ha mist ännu en kattvän vill bara jama ett djupt och innerligt TACK till alla er som visat omtanke och medkänsla!

Det tröstar och värmer oerhört mycket! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Tack för alla tröstande ord!”

 1. Ja, vi tänker på er!
  Tanja får väl ett mycket stort område att vakta nu, det som har skötts av fyra katter ska nu tas om tass av en katt, vi hoppas att hon inte tassar in i väggen!

  Kram och nosbuffar ♥

  1. Vi kan ju alltid tänka att det blir ensamt, så kanske det får tassa in en ny kisse så småningom, när den värsta sorgen sjunkit undan… TassKram Wikki

 2. Jamars ledsamt!
  Det får lugna ner sig nu, annars kommer din matte inte ha något hår kvar snart.
  Och så är det så jobbigt att mista en kär vän.
  Nosbuff

  1. Mjau, matte har mycket kalufs att ta av. Det där med hårslingan är en viktig gest av kärlek. Och suck, ja det är jobbigt. Nu vill vi ha goda tider med långa liv för alla vänkatter och kattvänner! NosPuss Wikki

 3. Åh Wikki å matte å husse! Våran Matte sitter uppe i Forsmark och gråter över Ville och MJURRE, som vi alldeles missat att han gått över Regnbågsbron! Vi kände så för landetkatterna och då speciellt Mjurre eftersom vi känner att vi kanske bidragit Liiite liite till att han fick lite kvalitetstid på gamla dar! Det är ändå trösterikt att tänka att han fick en så fin sista dag!

  Vi skickar kattiljoners TassKramar för Ville och Mjurre till dig och din Matte o Husse och Stora matte o Stora Husse….

  Sov gott vackra Mjurre och Vackre Ville!

  Indra, Bastian och Matte

  1. Mjau, ni hjälpte verkligen min vän Mjurre att få extra liv och det är stunder som vi värdesatt oerhört… Han tassade till SkaparKatten den 19/7 – nöjd och till freds med att få gå. Men vi sörjer dem alla ofattbart.
   Tack för tröstande Tassar! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *