Berättar mer i morgon!

Mjau, jag ska berätta massor om husses och mattes resa och varför vi varit lite hemliga med allting de senaste veckorna – men idag måste vi ordna lite praktiska saker som att packa om saker och packa upp saker…

Sedan ska ni få se alla spännande saker som min FlatCat varit med om – och så ska vi fixa en fin auktion till Villes minne!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Berättar mer i morgon!”

  1. Var har du varit Wikki fc??
    Vad spinnande det måste ha varit för dig och Nova att vara ensamma på Landet med Stora matte och husse!! 🙂

    1. Mjau, vi har haft det jättehäftigt, varit ute massor och jagat, lekt och solat. Matte påstår att vi gått upp i vikt också!? NosPuss Wikki

  2. Spännande!! Vi ser framemot att veta vad ni hittat på.

    Pst: sist när Matte storstädade hittade hon ett extra ex av sin diktbok, mjaudikter. Vi har bestämt att vi ska skicka den till er. Ska försöka få iväg den imån.

    1. Å vad snällt! Det ser vi fram emot! Tänk att vi är bekanta med en riktig diktförfattarinna?! *bugar respektfullt* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *