Fira 5-årsdag på lördag: Kattstallet!

Å vid min svans vad gärna jag vill dit och vara med! *sniff* Men jag har hittat på ett sätt att ge en katthemsfödelsedagspresent i alla fall – en WikkiAuktion till förmån för Kattstallet! Kommer strax!!!  ♥ ♥ ♥ ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fira 5-årsdag på lördag: Kattstallet!”

    1. Mjau, synd att jag är på Landet och tassar med jobb där… Hade gärna varit med och jubilerat – men gör det ändå på mitt eget sätt med en auktion! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *