Jag försöker tassa ordning på min sida

Länge har jag jobbat med idéer om hur min bloggsida ska se ut… Och det är INTE enkelt.
Man ska ju hinna sköta pälsen, snarka i kattongen och pyssla om bevakningen från balkongen också… Framöver kommer jag att påta lite med sidokolumnen och just nu försöker jag skaka liv i min  gamla länklista till kära bloggvänner, vilket med all tydlighet kommer att ta sin tid att få ordning på! Håll ut, kära vänner, ni ska bli tillagda, en efter en, jag lovar!

Under tiden kan jag berätta att kissen Dorinde, som var till veterinären i tisdags, är piggare! Men nere på katthemmet ville hon inte gärna dricka ordentligt… För att ha henne under övervakning fick hon igår flytta till ett jourhem och där visade hon ganska snabbt varför detta vattenproblem uppstått: Hon vill dricka rinnande vatten ur kranen, inte något gammalt vatten i en skål… *fniss*

Får man skriva upp en rejäl kattfontän på katthemmets önskelista kanske?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag försöker tassa ordning på min sida”

 1. En jättestor fontän, det skulle finnas!!! Även om man vill dricka ur en skål, så är fontäner kul att leka med…

  Dorinde är inte bara vacker – hon är smart också!
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

 2. Klart det är godast med riktigt kallt och rinnande vatten. Vad kloka ni är på Örebro Katthem som ser till att alla kissar får den ’hotellvistelse’ som passar dem bäst. Vi gillar omtänksamma 2-beningar!

  Nosgos från oss f.d Katthemskatter

  1. Mjau, klart vi måste försöka pussla in varje kisse på en plats där de trivs bäst – men det är inte lätt alla gånger! Katthemmet är lyckligt lottat att ha en duktig pusslare! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *