Så det blir

 viktors-katt
Vissa dagar hinner man ingenting – idag känns som en sådan! Hoppas jag hinner somna ikväll innan det är dags att vakna igen?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Så det blir”

  1. I dag har det varit en dag med en massa stress och måsten. Härligt att komma in här och läsa, man blir glad varje gång:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *