Jag gråååter gråååter gråååter så?!

Tänk när sorgens tårar förvandlas till ett leende fyllt av lyckotårar?!

Orsak 1:
Att Indra och Bastian vann auktionen och ger Örebro katthem hela 800 kronor, som väl behövs – katthemmet är fullastat med katter just nu!

Orsak 2:
Vi tar en titt i SnuffeFonden och ser att SuperMarknadsKatten Sören har satt in sin senaste klapp-slant till förmån för KlosterKatterna och Connys kostnader! Nalle, Lasse och Sören, jag tror inte ni anar ens vilken oerhört stor hjälp detta blir till sr. Carina och gammelmatte Gittan! Jag ska bums putta pengen till dem! Det finns nämligen…. 3 100 kr från Sören!!!

Orsak 3:
Och Sörens peng kommer väl till pass för orsak 3 …men den kommer Klosterkatterna strax att jama om själva på sin blogg! Nyfiken?!! De får berätta själva!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

17 reaktioner till “Jag gråååter gråååter gråååter så?!”

  1. HurrJam för Sören och alla godtassade vänner som vet att hjälpa när krisen kommer! Jag är djupt rörd och tacksam att jag får vara med i denna skara! NosPuss Wikki

 1. Grattis Indra och Bastian och Örebro katthem. Vi laddar för nästa auktion. Har kikat hos Klosterkatterna, vi ska genast tassa iväg ett litet bidrag till Snuffefonden.Nosbuff

  1. Mjau han är otrolig! *spinner* Hörde just att han ska visa tassarna i höst på stoooor kattutställning i Uppsala också – hoppas det kan samla in slantar då!? Kanske till Samvetet?! NosPuss Wikki

 2. Det här är egentligen otroligt och vi undrar vem som gråter mest. Kalskrona är Det gaur intestaden.. Sören fick en Kanonartikel i tidningen och i 3 dagar vallfärdade folk till vårt stånd och frågade efter Sören. Äldre damer som asat med sig ännu äldre systrar bara för at få lägga en peng hos godingen, Folk som kom från annan ort och skulle hem när Sören var inne på Klappaus. Liten kille ställde upp förståss, Men när Öltälten började med sitt DunkaDunka var det nog. Då fick dom titta på killen i Ficklampans lyse när han sov gott i Framrutan. Undrar hur länge han kommer att ställa upp på detta vår älskade Bebis.
  Lasse är den som mest hittar de som behöver pengahjälp. Conny var ju självklar eftersom Det var inte så länge sedan Sören själv blev Huggormsbiten. Vilken mardrömsresa vi hade till VET. Men han klarade sig. Älskade bebis skulle inte klarat att mist dig,så vi förstår sorgen efter Conny.
  Nalle

  1. Å den artikelns text skulle jag verkligen vilja läsa i sin helhet – såg bara en del eftersom man inte är prenumerant… Måste vara fantastiskt! Tack för allt ni gör! Mjau, Sören är väl vid det här laget för sin ålder absolut Sveriges mest klappade katt!
   NosPuss WIkki

 3. Oj, vad spinnande för Klosterkatterna med mattar! Hoppas så att det kommer gå bra.
  Jag har dåligt samvete, jag hann inte skicka in några pengar till Snuffefonden innan Conny reste vidare, jag skrev att jag skulle göra det och sen när jag tittade på kontot visade det sig att jag av missetag bara hade 5 kronor kvar… 🙁 Nya pengar nu på fredag, de får gå till Conny och till blodprov på Linnsen! 🙂

  Vilken kisse Sören är!! För 3100 kronor har han alltså gått med på att bli klappad 310 ggr om jag har räknat rätt, den katten måste ha tålamod!!! :O Fantastiskt! 😀

  Kanske du Miriam vill komma o hälsa på Linnsen o Frank den här veckan? När stora matte har åkt hem, husse har blivit frisk och om du inte är upptagen förstås?!? 😉
  Jag har ju en auktonssak till Wikki som väntar!

  1. Mjau, Sören låter alla ha råd att klappa så det kostar 1 kr klappen! Men det generösa i folks goda hjärtan innebär att många lägger både 20- 50- och 100-kr i hans pengabössa för sina klappar! Men nog är han vid det här laget absolut Sveriges mest klappade katt!
   Ang besök så får matte planera och ordna det – husse ligger fortfarande i sängen idag och strax ska matte och Stora matte åka med en liten katthemskisse Dorinde till veterinären. Men någon stund att hälsa på ska vi säkert kunna finna! ♥
   TassKram WIkki

   1. Aha, då har Sören blivit klappad ännu fler ggr med andra ord! Jag hade för mig att jag sett en lapp där det stod 10 kr klappen, men för att få klappa en så fin katt lägger man så klart i mer!! Kattmänniskor är fantastiska! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *