Håll Din Tass över Conny!


Vår kära Klosterkattvän Conny ligger svårt sjuk på djursjukhuset efter sitt huggormsbett igår! Ormbettet eller chocken, svårt att veta vilket, löste ut en blodpropp som satte sig i ryggen och hans bakben slutade fungera. Stackars Conny, den glade jägaren!

Mjau, jag vet att mina KlosterKattvänner har en mycket tom plånbok, så om ni vill hjälpa dem – för vi HOPPAS HOPPAS HOPPAS att det ska gå att rädda Conny, han ligger i syrgaskuvös just nu! – går det att göra via Snuffefonden!

Snälla SkaparKatten, gör det rätta för Conny! *sniff*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Håll Din Tass över Conny!”

 1. Ekonomin är inte den bästa då Oskar har legat 3 dygn på Strömsholms djursjukhus efter
  slagsmål med en annan katt. Tur att det finns försäkringar. Sätter in 100 kr till Snuffefonden
  och hoppas hoppas att allt går bra för Conny.
  Karin

 2. Vi knäpper våra tassar och pratar snällt med skaparkatten att han vackert får ta och se till att fixa till det här nu!!! Har han ordnat så att det finns otäcka huggormar i paradiset så får han faktiskt ta sitt ansvar efteråt också. *tass-stamp*

  En slant är på väg till fonden

  1. Tack älskade vänner! KlosterKatterna har öppnat sitt hem för så många hemlösa missar, och Imma och Conny har snällt delat med sig av hushåll och mattar, de senare mer rika på kärlek än på pengar. Så gott att vi kan hjälpa till! ♥
   NosPuss Wikki

 3. Här håller vi alla tassarna för Conny! Jag skall jama till matte att sätta in några kattringar på Snuffekontot.
  *nosbuffar*

 4. Hoppas att det går bra för fina Conny, att Skaparkatten gör det som är bäst för honom! ♥

  Vi sätter också in en liten slant på fonden, men vi ska iväg med Linnsen nu och ta blodprov och då går 800 kr som inte finns… 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *