Veckans söta kattunge

Man kan inte se sig mätt på den här lilla karamellen:
httpv://youtu.be/2Wy0-cntX4o

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Veckans söta kattunge”

  1. Mjau, vi som har päls behöver då inte kläder! (Fast jag har ju min fina tröja att ta på mig när jag är nyrakad… )

   Hurrjam, bloggen rullar igen och jag har fått mer bildutrymme också, häääääääääääärligt!
   TassKram Wikki

 1. SÅ full av energi!! …och så lilla mamman (får man förmoda) som ser lite uppgiven ut över illbattingens dans på det hala golvet!

  1. Vi kattmammor kan bli lite uppgivna när de små valsar runt för häftigt. Skönt att mina ungar är vuxna för länge sedan, jag är glad jag är kastrerad och slipper sådant nu. TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *