Mer bilder – men på Kompis’ katter nu! 

Överst: Viggo, Lilleman och Mirja
Nr 2: Randig kisse och Robinssons lurviga rumpa
Nr 3: Vita spök-Laban och Tina
Nr 4: Gulan ♥
Nederst: Matti med hack i öronen

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mer bilder – men på Kompis’ katter nu!”

    1. Mjau, men jag kom på mig själv med att glömma ta foto på stiliga Sonny… *suck* – och den exceptionellt häftiga och fiffga ute-katt-toan i stora rastgården!!! NosPuss Wikki

    1. De jag lyckas lägga upp i alla fall. Suck. Varför ska det alltid vara nåt som krånglar??! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *