OrdKonst a la Kompis

Nu har jag varit kreativ på Wordle:

Jag tycker att det blev hejarns snyggt! Här är en till variant på samma tema:

Den som vill göra kopior hittar dem här, skapade av Wikki! Jag har skrivit ut några och ska se om jag kan rama in dem… Och sedan… Ja, ni ska få se!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “OrdKonst a la Kompis”

    1. Mjau det är busans kul – och enkelt – man kan ta en text ur t ex en kattbok eller något man själv skrivit, och så blir de ord som används jättemycket i texten extra stora, de som används lite blir små, o s v. Man kan vänsterklicka på ord och sortera bort om man inte vill ha dem med. Så vill man ha ett visst ord jättestort så skriver man det först massor av gånger. Sedan kan man välja olika typsnitt och färgstilar. Jag ska tipsa om fler roliga sådana program, ska tassa reda på en länklista! NosPuss WIkki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *