Ville gör sig fin

Idag har Ville putsat upp sig – han är på besök hos tandläkarveterinären:
Men oj hur kunde det bli så mycket lös päls? Kamma lite till, vid svansen tack!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Ville gör sig fin”

  1. Haha, det där känner vi igen. Lika mkt päls släpper Sixten när man kammar honom, man kan kamma och kamma hur länge som helst och pälsen bara faller av. Konstigt att han har ngt kvar efter en jättekamning. Pälsbolls inlägg kommer på vår blogg om ett par dagar också.

    1. Mjau, man skulle ju annars kunna oroa sig för att bli nakenkatt?! Tydligen förekommer rejäl pälsproduktion hos somliga av oss! TassKram Wikki

  2. Då håller vi tummarna för att det går bra! Tandläkaren är ju aldrig rolig…

    Att bli borstad är mysigt! 🙂

    1. Allt gick bra för Ville – utom att Stora matte fick stopp på bilen på hemvägen och fick ordna bogseringshjälp hem! Ville fick beröm för att han har duktiga ägare som ser till hans tänder INNAN de blir i dåligt skick! Tack vare årlig tandvård har han alla sina tänder kvar! TassKram Wikki

    1. Det gick jättebra, och nu ligger Ville och återhämtar sig under favoritbusken i trädgården! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *