Har stuckit på fest hos Fjutten!

Om ni tycker det är lite tyst och tomt här, så beror det på att Nova och jag tassat på partaj hos vår kompis Fjutten! Det bjuds på prima skinka nämligen och vi har tagit med ett lass av vår hemmaodlade ampellilja, lika gott som kattgräs!

Förresten, jag måste ställa en högst perkattlig fråga: Hur har ni det med era människors bordsskick därhemma? Är din matte eller husse också så vettigt fostrad att hon/han slickar av tallriken när det varit en riktigt god sås till maten?

Jag och matte har nämligen äntligen lyckats få husse att förstå att en ypperlig sås bara inte får förfaras!!! Och slickar inte människorna av sina tallrikar själva, så är det ju varje katts rättighet att få slicka ren tallriken innan den ställs i disken, eller hur!???

Fjutten, har du några fat som behöver slickas?!! För här kommer vi!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Har stuckit på fest hos Fjutten!”

 1. Apselut!
  Våra två-benta är väluppfostrade och ställer ner tallrikarna åt oss att fördiska 😉
  Enligt vår mening är de så väl diskade när vi är klara att det är onödigt att slösa energi, vatten och diskmedel att göra om det, men om de envisas får de väl utföra detta onödiga arbete.
  För övrigt gäller detta även glasskålar!!!

  =^.^=

  Nosgos

  1. Mjau, de är lite överrenliga ibland, människor… Håller med, glasskålar är fina fisken! Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *