Grattis Stora husse på födelsedagen!

httpv://www.youtube.com/watch?v=2IWrVCxrna4&feature=related

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Grattis Stora husse på födelsedagen!”

    1. Mjau, Stora husse är ju på Landet och vi här hemma i stan – men Landetkatterna hade serenad i natt kl 01.45 då Mjurre kom in och bjöd på ytterligare en fin färsk sork! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *