Söta pojkar med coola katter

Jag har hittat sidan som alla kattflickor MÅSTE älska: ”Cute boys with cats”!

Inte nog med att det är vackra killar och häftiga katter – det är en sida som visar vad en kommentar uttrycker: ”Anyhow, great site and great to know that so many guys love their cats.  Now if we could get the rest of humanity to care about all animals, the world would be such a better place.” Det är alltså med den som med min blogg – en uträckt Tass i cybervärlden…

Härligt eller hur?!!

Sajtens skapare Laura får in ungefär 50 foton per dag till sin mail, så ni kan ju gissa att det indikerar mycket att titta på!


En del bilder är väldigt proffsiga och en del är hemma-goa foton av en husse och hans älskade katt… Man blir glad av att se dem!
Dessutom är Laura noga med en sak: ”happy cats (i understand not every kitty likes to have its picture taken, but if the cat is visibly freaked out or uncomfortable, i’m likely to pass it up)” – och det gör mig belåtan. Man ser i andra sammanhang alltför många posera med ledsna katter…

Nu går sidan absolut inte ut på sängkammarbilder med katter – det finns  massor av andra situationer med foto av kille+katt:

Ni hittar säkert egna favoriter!!! Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *