Mini-auktion nr 2 AVSLUTAD!!


Två vackra kissemissar auktioneras ut till förmån för Södertälje katthem!

Toppbudet blev:
250 kr bjudet av Indra och Bastian! Buff!

Tack snälla vänner! Sätt in slanten direkt till katthemmet på deras postgiro 389341-9, så slår jag in dessa söta missar och postar till er! Adressen har jag ju. Stort tackmjau!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mini-auktion nr 2 AVSLUTAD!!”

  1. Alla katter på Södertälje Katthem klappar tassarna och jamar tack till Indra och Bastian för deras bidrag. Och naturligtvis till Wikki som tagit initiativet till auktionerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *