Sommarens skönaste dag?

Det borde detta vara, om man ska få alla förväntningar infriade… Tänk vad många det är som kommer att vara glada idag – jag hoppas verkligen att allas sommardrömmar besannas:

 • Mattes önskan att få en LÅÅÅÅÅNG sovmorgon!
 • Stora mattes önskan att slippa bålgetingarna som invaderat Landet…
 • Stora husses önskan att ryggskottets smärta sedan i förrgår ska släppa. Ett ryck i motorsågens startsnöre gick fel och efter det är han krokig som ett Z…
 • Och Nova och jag önskar en lång och trevlig promenad ned till lekparken en stund – vi kanske kan hämta nya myror till husses myrfarm?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Sommarens skönaste dag?”

 1. Snälla, ge Stora husse Voltaren! Det går att köpa överallt (varianter: Pronaxen, Naproxen) och hjälper jättebra mot den sortens ryggsmärtor. Inte skall den stackaren behöva lida hela midsommarhelgen…

  Kram från sr. Carina, klosterkatternas matte.

  1. Mjau, det får han! Och idag är han lite bättre. Och på bättre humör också. Det är jobbigt att ha ont! NosPuss Wikki
   PS Tack för omtanken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *