Inte sju sorters katter under kudden!

Mjau, nu har jag äntligen fått klarhet i varför Nova gått och sett livrädd ut hela förmiddagen! Någon grannkatt har jamat till henne nerifrån gården om att vi måste passa oss i kväll, för människor har för vana att på midsommarnatten lägga sju sorters katter under kudden för att få drömma om sin käraste!?

Vem som hittat på detta vet jag inte, men jag misstänker att det är en hämnd från gråa strykarkatten på nr 14s gård för att matte tog ifrån honom fågelungen härom dagen…

Förresten vet ju husse och matte vid det här laget efter mer än 4 års samboende att vi katter är det käraste de har, så något drömtydande behövs ju inte för deras del. Så Nova, du behöver inte ligga under husses kudde och oroa dig för att behöva få ytterligare sex katter inmosade hos dig där… (Vilket jag för övrigt aldrig skulle tillåta!) Kom fram nu, så leker vi svanskull!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Inte sju sorters katter under kudden!”

    1. Mjau, inte vi heller – fast husse svamlade nåt om att ha sju sorters flickor på kudden och då dängde matte honom i huvudet med kudden istället… NosPuss Wikki

    1. Mjau – man ska visst plocka sju sorters blommor och ha under kudden. Inget recept för pollenallergiker dock… Fniss! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *