Vi börjar ha pustat ut…


Men jag måste ändå få visa några guldkornsbilder till från Vilsta-marknaden som var i helgen som gått! T ex den ovan på hur Sören gottade in sig så att han knappt syntes bland fårskinnen när det började att blåsa upp ovädersvindar! Eller bushunden Gizmo som smet iväg och tiggde varm korv vid grannståndet där han hade hittat en snäll korvservitris:
Nu vet vi i alla fall vad som fungerar ifråga om insamlingsupplägg också och hur vi ska ladda i framtiden, om vi får chans till nya marknader! *spinner*

Vår skylt ”Kör sakta – akta katten!” var också en succé – det får vi se till att ha fler utav, för den sålde slut. Kloka kattägare hoppas jag inte låter sina missar gå lösa vid alltför trafikerade vägar, men ibland behövs en kattvarning även vid små vägar…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Vi börjar ha pustat ut…”

 1. Vad mysigt Sören ser ut att ha det, själv gilar vi inte att sova på fårpälsar.

  En sån där skylt hade vi verkligen behövt. Vi bor i ett område där det egentligen är hastighetsbegränsning 30 km/h, men det är absolut för många som kör för fort. Även de som har små barn kör ibland som tokar där, förstår inte det.

  1. Mjau, det är många som tycks tro att katter ska kunna trafikregler – men själva kör de som biltjuvar???!
   Tasskram Wikki

  1. Mjau, de pengarna gör redan nytta, i morgon vaccineras en massa kattungar och på måndag kastreras 3 katthonor för Livbojen. Det känns bra! NosPuss Wikki

  1. Betala? Jag har väl inte begärt nån betalning? Vad jag minns så stod det NOLL på den prislappen! Nä du Nalle, efter att du bjudit på Wikkis mest inkomstbringande helg i kattaminne, så finns inga betalningar i världen som ska åt det här hållet, och hör sen! NosPuss Din för Evigt Tacksamma Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *