Vi diggar Cat Marley hos Strindberg!

Det finns många sätt att digga…
httpv://www.youtube.com/watch?v=XnB3JhTfYH8&feature=player_embedded
…men jag tror att vårt party är roligare!

Till och med Kolfart är här på svansdans! Det vet nog inte matte om…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Vi diggar Cat Marley hos Strindberg!”

 1. Jamarns, vilken fest. Undras om Kjelle Bus har nosat på för mycket kattmynta eftersom han hoppade upp på scenen när Cat Marley spelade och sjöng med i ”Get up, stand up” ;-)? Fast Cat bara kurrade och verkade tycka mycket om sånginsatsen. Och Smulan och Amanda dansar och svänger sina fina svansar i reggaetakt alltmedan Dui och Deco förser sig ännu en gång av buffébordet och Wikkis kattgräs. Allt detta på årets ljusaste kväll. Fast snart är det mörkt och då ger vi oss ut på gården och busar lite i mörkret. Vad säger ni om det?

  /Strindberg, Frida & Siri

  1. Yup, svans-kull, vad säger ni om det? Även svanslösa katter kan vara med, det gäller bara att nudda pälsen. Du är fri om du hoppar upp i träd eller på parkbänk! Nu kör vi tills det blir ljust igen! TassKram Wikki

 2. Yay, party säger man inte nej till. Inte när det diggar som våra oftast gör. Precis som de säger i mattes favo film ”Aristocats” så är det katterna det svänger om. Jaom!!!

 3. Va´ i hela….!!!???
  Vi har varit på födelsedagskalas hela kvällen och Kolfart satt och mumsade på sin mousse när vi åkte hemifrån. Han kurrade inget om att han skulle på nåt annat party. Men han är ovanligt prillig och busig i kväll. Hmmm…… Han måste ha smitit hem direkt efter Cat Marleys spelning, för han var hemma redan 22:30 när vi kom hem. Nån tassograferad CD hittar jag inte, så han skyndade sig nog hem utan. Eller har han gömt den? Och var har han garderoben? I grannens lada kanske…
  Absolut den snyggaste rastaman jag har sett.
  NosPuss!

  1. Mjau, det tycker vi också. Undrar om Kolfart fick låna den där dressen av någon i Cat Marleys band? TassKram Wikki

 4. Hej alla vänner!

  Och tack för att ni gjorde gårdagkvällen och nattens fest så fantastisk. Vilket party!!! Själv somnade jag gott under ett träd på gården vid tre-tiden när vi var ute och busade i mörkret. Fast SÅÅ mörkt blev det ju aldrig. Husse undrade nog varför jag inte sov i hans säng inatt som jag brukar….hmmmm.

  Vaknade till vid sex-tiden lagom för att se Dui & Deco fnissande dela på en strömming på vägen hem. Och var det inte Kolfart som jamade en serenad i det tidiga morgonljuset? Tyckte bestämt att jag såg en eller annan klosterkatt också. Det var så många gäster här att jag inte hann hälsa på alla. Men ni var alla så välkomna. Och Sippo, Tindra och Kjelle Bus som tydligen åt upp husses räkost när buffén var slut *fnissar*. Ni skulle ha sett vad husse letade imorse enligt Strindberg :-).

  Och Cat Marleys turnébuss är borta. Han har nog åkt vidare på nya äventyr för att repetera inför sin sommarturné. Ojojoj vilken kväll…GÄÄÄSP!!! Tror det blir en vilodag idag minsann. Tack alla vänner för att ni kom. Och tack Wikki för att vi fick använda dig som inbjudningskanal. Det här måste vi göra om va, eller vad säger ni? 😉

  En trött men glad Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *