Från yttre rymden så klart!

Vem sa att katter härstammade från någon ökenvarelse?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Från yttre rymden så klart!”

  1. Fniss precis. Varför skulle inte vi vara en högre stående alien som kommit till jorden för att underlätta för jordvarelserna?

    Nosgos

      1. Mjau, ett kakel- eller marmorgolv ger fantastisk svalka. Och vi katter är riktigt bra på att hitta de bästa ställena! Har man tvättställ eller badkar i porslin/keramik så kan de också vara svala. Det finns även kylkuddar ”ice-packs” som man kan köpa i apotek och sportbutiker, dem lägger man i frysen – kanonfiffiga!
        Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *