Smurfen har blivit favorit på Strömsholms Djursjukhus!

Jag antar att när vi väl ska betala hans veterinärräkning (Vågar inte tänka på var den kommer att sluta!) så blir den rena lösensumman!!!

Enligt veterinären så fräser vanligen de allra tryggaste  bortskämda hemmakissar när de är på djursjukhus – men inte den här hemlösa slitne gamle gossen – han buffar och gosar på alla han kommer åt!!!

Och det är fortsatt förbättring! De ska kolla med ultraljud på urinblåsan i morgon och ta nya njurvärden och se hur det står till. Med lite tur och rätt utveckling får Smurfen komma hem i morgon kväll!

Så glöm inte att min auktion – katterna Signe och Sven har senaste budet på 1000 kr – och vill du hjälpa Smurfen med en peng så är vi innerligt tacksamma! Via SnuffeFonden eller direkt till Örebro Katthems postgiro 28 88 67 – 5. Hjärtans Tack alla som redan bidragit!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Smurfen har blivit favorit på Strömsholms Djursjukhus!”

 1. Tänk att han kan ha så stort förtroende för människor trots allt han måste varit med om som hemlösing?! Vi blir alldeles tårögda när vi tänker på det. Fina Smurfen! Hoppfullt att det låter som om urinbesvären blir bättre. *håller tassarna* Kurr och burr.

  1. Mjau, Smurfen spinner så fort någon tar i honom, och nu är det inte av smärta utan av förtjusning – visst är det härligt! TassKram Wikki

 2. Åååå… vill haaa! Han är bedårande, en fankattisk kille, helt enkelt! Vilken blick… *suckar djupt* Men klosterkatterna är fulltaliga och vi orkar inte ta hand om fler, hur gärna vi än vill. Man måste ju se till att ha tillräckligt med tid, ork, pengar m.m. för att få varenda misse att känna sig som mattes favoritpälskling, eller hur? Lovar dock att be för honom, och jag hoppas av hela mitt blödande hjärta att han riktigt snart får en matte eller husse som ger honom all den kärlek, trygghet och TLC han förtjänar!

  Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas matte.

  1. Mjau, det är sant, man ska se till att ta väl hand om dem man redan har, det är minst lika viktigt – och man kan ju se till att hjälpa de övriga på andra sätt, eller hur?
   NosPuss Wikki

 3. Matte har varit ute och rest i jobbet och dessutom varit borta flera kvällar denna veckan. Därför har vi inte tassat in så mycket hos vårr bloggkompisar som vi borde. Men vi har försökt läsa i kapp nu och inser vad vi har missat. Vilka sorgliga bilder, vilka sorgliga öden… Vi tassar självklart in en slant till Smurfen!
  Kramar och tassklappar

 4. Mjau, men var tar mina kommentarer vägen *suck*
  Håller tassarna att det går bra för lilla Smurfen!

  Mjau, ska bara berätta att min blogg krånglar mycket nu, morr, jag ger upp några dagar. Jag och matte tar helgen nu istället och hoppas att vi är tillbaka på måndag, kurr kurr.

  Jag önska er en underbar fin helg, massor med NosPussar till er! 🙂

  1. Mjau jag undrar jag – här har också varit glest med kommentarer ett tag, och besöksstatitiken typ droppade från 3000 om dagen till 300 så nåt konstigt är det! *suck*
   Hopaps det fixar till sig!
   NosPuss Wikki

 5. Så söt han är Smurfen! Vi tassar in en slant till honom också och hoppas att det kommer att gå bra för honom! Vi funderar som bäst på om vi ska ta hem en liten katt till till Linnsen att leka med! 🙂

  1. Tack vad snälla ni är! *bugar*
   Hur mår Linnsen och Frank nu förresten? Och tack för bilden av Linnsen i cykelkorgen, jag ska försöka komma ihåg att ta med den på bloggen sedan!
   Lycka till med kattankarna – det finns ju många att ta hand om!
   Kommer ni till Loppiset?
   TassKram Wikki

 6. Underbara tassnyheter,Wikki…
  Känns i ♥ Håller fortsatta tassar för Smurfen /NosPûss från mig som har bloggtrasseltassar igen 🙁

 7. Lyyyyyckost den som får fina, charmiga Smurfen med detn vackra personligheten som familjemedlem. Vi önskar honom fortsatt forsatt förbättring! Må det där ultraljudet visa friskhet! Mjausans många tassakramar, också till Smurfen

  1. Mjau, Smurfen fick i alla fall INTE komma hem idag… Så jag börjar tro att det är lösensumma som gäller snart!
   Hans medicinering ska utvärderas, skyller djursjukhuset på – men jag tror de har blivit förälskade i charmkatten Smurfen?!!!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *