Sant, Alexej…

Vår vän Alexej på hittekatter.ifokus har en insändare i Eskilstuna-Kuriren som vi jamar med i:
Katthem ska värna om alla katter!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Sant, Alexej…”

 1. Det jamar vi också instämmande på! Jag själv är ett levande bevis på att rädda skygga katter kan bli gosiga myskatter om vi bara kan få chansen!
  *nosbuffar*

  1. Alldeles precis – och vi har ju gott om kattvänner som börjat som livrädda darrisar och blomstrat ut till underbara gosproppar! Så man ska ge dem alla chansen, det tycker verkligen jag! NosPuss Wikki

 2. Fräs! Fyjam så sura vi blir på det där ”katthemmet” och vi hoppas verkligen att de får sig en rejäl minnesbeta av riktiga kattvänner. Usch, vi fäller många tårar över våra olycksbröder- och systrar. *sniff*

  1. Mjau, dessvärre tror jag inte folket på det där katthemmet bryr sig om hur många det är som de gör upprörda eller besvikna!
   TassKram Wikki

 3. Ja, vi jamar vi med på Livbojen!
  Tänk så mycket pengar som går till avlivning, det är inte klokt. Vet du vad vi har i motsvarande summa..iofs vi placerar inte ut så mycket som dem men vår summa är 700 kr på avlivningskostnader från förra året…en katt – en mycket GAMMAL o sliten misse som behövde få somna in…
  Jag vet precis vad de pratar om att en skygg katt tar en plats i månad efter månad..så känner vi med MEN vi ger alltid några såna här katter chansen till att få fortsätta leva – det har slått bra ut. Men visst det är svårt med skygga och en del mår dåligt av att vara inne, MEN de flesta lär sig acceptera det livet och TRIVS med det livet ut, min Love är ett levande bevis!

  Sara/Livbojen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *