Dallas är nr 3000!

Den här lilla sötnosen blev alltså Örebro Katthems katt nr 3000! Dallas heter han, och han kom till världen i slutet av mars tillsammans med sina syskon Rio, Melody, Blake och Tau. Som vuxen kommer Dallas att bli svartvit som sin mamma Majtas, men just nu har han och hans syskon feberpäls (Eller frostad päls som det också kallas. Läs mer i mitt inlägg om det här.) vilket betyder att de ser liksom gråblekta ut. Det beror på att kattmamman haft en infektion under dräktigheten som påverkat pigmenteringen i fällen. Här är en bild på vackra brorsan Tau där det syns ännu tydligare. Det är ofarligt och växer oftast bort.

Rio och Melody är redan tingade, lyckokatterna! 

Mamma Majtas tar väl hand om sina små. Hon söker också nytt hem, men först efter att hon fostrat klart ungarna, som kom till efter att hon lyckats smita ut…

Alla är de keliga, gosiga och härligt sociala!

Tack för lånet av bilderna, Jossan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Dallas är nr 3000!”

    1. Mjau, visst är de goa!?? Hurra för duktiga katthem överallt i vårt land som räddar massor av missar!
      TassKram Wikki

  1. Naw…….Såååååååååå ♥-e söööta små /NosPûss

    Mjstt..Tack för Info ang ”frostad päls” hade jag ingen aning om 😉

  2. Hoppas att även mamma och de andra ungarna snart får ett nytt, tryggt hem. Och förstås alla andra katter på Örebro katthem och alla andra katthem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *