Hurra husvakten kom och hämtade nyckeln!

…och rufsade mej i den lilla päls som finns kvar uppe på knoppen och sa ”Jasså, du ska fira påsk på Landet, du! Se upp så att du inte blir myggbiten!” – hmpf något lite päls haaaaar faktiskt vuxit ut redan!

Men nu ska Nova och jag packa!!! När åker vi, husse? Va, först om ett par dagar?!!! Hur ska jag kunna vänta?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hurra husvakten kom och hämtade nyckeln!”

 1. Åh vad härligt att få åka till landet! Du får nosbuffa Mjurre från oss och jama förstånd med han så att han äter igen.
  *nosbuffar*

  1. Mjau,, det ska bli så roligt – samtidigt har vi en vän som gärna vill ”komma hemifrån lite” och sköter om vår balkong och klösträdet.
   I kväll hade dock Mjurre fått en förpackning med Bozita paté som föll honom i smaken och det slank ned en riktigt hyfsad portion! HurrJam för det också!
   NosPuss Wikki

  1. Mjau vi längtar – trots att det finns fästingar och mygg! Det finns ju sork i massor! *nosslick*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *