Letar mer saker att lägga i auktionspaketet…

När matte är på jobbet, och husse bara är tråkig och städar, då får man leta på egen Tass… Jag tänkte att någon fin kattleksak skulle få följa med. Men ingen vill nog ha min begagnade gamla fjädervippa – så jag stoppar ned en ”Cat Dancer” i Linnsens auktionspaket:

Det är en pianotråd (Stadig men böjlig ståltråd) med en rullad papperstuss i änden och det går att sätta fjädrar eller annat kul där också om man vill – en ganska outslitlig leksak faktiskt! Här är länk till en videosnutt där du kan se hur den funkar (Eftersom jag inte kommit på hur man får in videos här i WP, min version har ingen videoikon i verktygsfältet så jag måste prata med supportkatten igen om det.).

I morgon eftermiddag kommer bild på fårskinnet också!

Indra och Bastian bjuder 1 100 kr – mjausigt!
Alice och Wilma bjuder över med 1 000 kr! Oj oj  hurrjam!
Katten Majsan bjuder 800 kr för paketet! *kurrtack*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Letar mer saker att lägga i auktionspaketet…”

 1. Vi använder programmet Windows Live writer för att skriva inlägg. http://explore.live.com/windows-live-writer?os=other

  Fungerar väldigt bra. Man behöver inte logga in varje gång utan bara öppna programmet. Man kan sköta kattentarerDet går att skriva inlägg som man vill skall publiceras vid en viss tid eller datum. Lätt att lägga in både bilder och videos. Finns även en massa kuliga plug-ins som kan piffa till inläggen lite.

  Om du provar så glöm bara inte bort att klicka i de två rutorna för fjärrstyrd publicering på. Finns längst ner på sidan ”Skriva” under sido menyn ”Inställningar” på WP.

  Nosgos

  1. Jag ska be matte att undersöka det så där bra som hon kan och hjälpa mig installera i så fall! Men det blir efter skätrtorsdag när hennes långa arbetsvecka äntligen tar paus! Tack snälla kompis för bra tips!
   NosPuss Wikki

 2. Vi känner oss otroligt hedrade av att få del av det underbara Snuffe var med och skapade genom att bara vara en liten katt, vi grät här i hemmet den dag när Skaparkatten hämtade Snuffe… :/ Och vi ber till Skaparkatten att vi ska få behållla vår Linnsen och hennes make Frank i bästa hälsa länge till!

  Idag ligger Linnsen gömd i garderoben och har bett att få bli lämnad ifred och vi väntar ivrigt på att det ska bli måndag så att vi kan ringa veterinären och få komma på undersökning!
  STORT tack till alla som tänker på Linnsen!

  Matte Karin o lillhusse Emil

  1. Mjau, vi vet att ni lämnat bidrag själva många gånger – nu kan det vara er tur att få lite hjälp tillbaka, för fina Linnsen! NosBuff Wikki

  2. Kära vänner, vi är ALLTID redo att ställa upp för en kattkompis i nöd! Hälsa Linnsen så gott, och säg att vi knäpper våra tassar för henne. Glöm nu inte att hålla oss informerade om hur det går och hur ni mår, allihopa…

   Tass från Imma, abbemissa och taleskatt för klosterkatterna.

  1. Hela familjen Wikki står här på rad och bugar tacksamt för det generösa budet!
   TassKram Wikki

 3. Amen asså..lilla fina Linnsen…inte för att Basse å jag har ont om fårskinn men dom e sååå mysiga å så tänker vi ju på Linnsetösen, så vi tassar in sådöär en 1100kr!

  Tasskramar
  Indra o Bastian

  1. Hi hi då får vi se hur det går med detta då? Man kan ju börja tro annars att ni samlar på fårskinnen från Nalle?! *blink*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *