Kamouflera mera!

Jag kan inte sluta spinna på temat… Det finns hur många vinklingar som helst på katter i miljöer där de är näst intill osynliga!


Visst, ibland kan ju en viss medvetet styrd inredningsstil bidra till kattens möjlighet att smälta ihop med bakgrunden – förutsatt att katten blundar så blir den totalt osynlig:

Ibland kan det ju finnas hjälp med kamouflaget också:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kamouflera mera!”

  1. Så fint det har blivit! Visst kan man förändra i lite lugnare takt. Det viktigaste är ju att alla vet var ni finns. Spännande camouflagebilder. Matte stirrade och stirrade på bilden i det tidigare inlägget, men inte hittade hon kissen. (Och vi skvallrar inte!) Kurr och burr.

    1. Tack för kattplimangen! Jag tycker matte har varit väldans väldans duktig! *stolt svanshonnör* NosPuss Wikki

  2. Det börjar se riktigt trevligt ut här på bloggen. Nu är det roligare och enklare att navigera och kommentera. Kattmoflage, kan man få för mycket av det?

    1. Mjau, dessutom finns ju det ultimata kattmoflaget: En mörk katt i ett mörkt rum! *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *