Chans att vinna en klös…hm…grunka?!

Om man anmäler sig till Cattio Designs nyhetsbrev innan 24/4, så finns det chans att vara med i uttlottningen av den här klös.. klös… klösmojängen:

wallflowerweb
Den ser ju kul ut – men oj vad svårt att bestämma vilken färg jag gillar bäst!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Chans att vinna en klös…hm…grunka?!”

    1. *fniss* skönt att det inte bara var jag som reagerade på designen! Tacka vet jag ett hederligt träd, en soffgavel eller en raspig matta…. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *