Men hemma bäst

homesweethomecat
Här hemma porlar en nydiskad vattenfontän
På Landet kan vi dricka ute i fågelbadet om vi vill
Här hemma står kattlådan i kökshörnet
På Landet får man kissa utomhus också
Här hemma är Nova och jag jämlika drottningar
På Landet är vi undersåtar i Tanjas revir
Här hemma delar Nova och jag matserveringen i köket
På Landet kan man fånga musingar ute i gräset
Här hemma går vi ut i koppel och sele ibland
På Landet får vi springa fritt som vi vill
Här hemma är vi allra tryggast ändå
Landet är bra, men hemma är vår egen vrå!

Och mjausingen vad skönt det är för en naken katt att sova på mattes fluffiga supermjukispläd!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *