Tycka synd om mig?

imgb247
Lite i alla fall? *suck*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

35 reaktioner till “Tycka synd om mig?”

 1. Vi tycker jättesynd om dig, och bli av med pälsen när du är på landet också där du brukar få vara ute, det är ju pälsresande! 🙂
  Fast det var ett väldigt fint matbord du har där! 🙂

  1. Mjau, det är Stora mattes uppfinning – en stadig låda som är täckt med vit duk och så ett fint tallriksunderlägg. Matskålarna komer upp lite på bekvämare höjd från golvet! Och det passar små katter perfekt! TassKram Wikki

 2. Du är lika söt med eller utan päls! Visst är det taskigt att skala av en fullpälsad katt stoltheten sådär, men se det från den ljusa sidan, nu kan matte borsta fint utan att luggas, och kanske kan hinna hålla jämna steg med pälsen så inga tovor luddar ihop sej!

  1. Mjau, nu hoppas jag att jag kan få hjälp att hålla ordning på pälseriet! Och så blir det mysigt i sommar! NosPuss Wikki

 3. Men lilla Wikki, vad har dom gjort? Stulit din vackra päls? Pälsresande! Jaaa, visst är det synd om dig. Stackars, stackars liten.
  Men du är vacker som nakenkatt också tycker vi 🙂
  *NosGos*

  1. Mjau, nu börjar jag känna mig som katt igen i alla fall! Men i morgon är det Mjurres tur att åka till veterinären! *spinner* NosPuss Wikki

 4. Ja det gör vi.
  Jag kan erbjuda mig att sticka en pälströjja till dig men jag har nog bara blått garn kvar om det är OK.
  Sockersnuttan.
  Mattarna vet väl att vi kommer till Vilsta och lånar ut vår hörna i år oxå. Du skall se att du åtminstone fått lite babypäls till vi ses.
  Stor nospuss
  Nalle

  1. Hurra vad glad jag blir! Det blir nog jättesnyggt med en blå tröja! Mjau, jag ska ta mått kring hals och byst i morgon! *kurr*
   Och hurrjam vi ser fram emot Vilsta-marknad och en härlig sommarweekend med er!!! NosPuss Wikki

 5. Oj, det var mycket hår som försvann där, blir det inte lite kallt om baken? Måste kännas konstigt att inte ha kvar din vackra päls. Hoppas du får en varm tröja att sätta på dig snart. Hoppas det gick bra hos tandisen.

  Basco

  1. Mjau, idag har jag inte ont i munnen längre och illamåendet har gått över, puh. Hur går det med din hälsa då, kompis?! *buff* NosPuss Wikki

  1. Mjau lite fryser jag – fast matte hoppas att det ska göra att jag utnyttjar mitt tjocka underhudsfett, vad hon nu menar med det? Ska att frysa vara bantningskur samtidigt? Hmmmm… NosPuss Wikki

 6. Mjojsan….
  Nog är du lite ”naken” govännen….
  Här skulle Jippi behöva ”friseras” men..Nääe *thihi*

  /Jam & Kram pårej i vår ?
  hoppas den värmer dig oxå lite!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *