Skuggtävlingen blir till omröstning i kväll

Du har på dig till kl 21 i kväll att skicka din bästa kattskuggebild till min tävling!

tavl1

Sedan blir det omröstning och bästa skuggbilden kommer att tilldelas ett trevligt pris direkt ur min sKATTlåda – priset ska jag visa lite senare.

Det blir ett pris som vinnaren i viss mån får vara med och skapa själv…

Men du har väl kommit ihåg att ställa om klockan?! *blink*

Sommartid!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Skuggtävlingen blir till omröstning i kväll”

 1. Spännande med Omröstning 🙂
  Mjoorå,här har vi ”tassat om klockan”
  Wiiiiiiiiiiiii…Äntligen Sommartid!!!

  /Jam & Kram

  1. Mjau, fast jag undrar om denna klockomställning spelar så stor roll ändå… Den är mest till besvär tycker jag? TassKram Wikki

 2. Matte hade bara en klocka att ställa om i år. Verkar som de flesta gör det själv av någon anledning. Konstigt.

  Bäst med sommartiden är att vi nu får mat en timme tidigare. 🙂

  Nosgos

  1. Mjau hi hi det knasiga var att vi var på vippen att glömma ställa om klockorna själva, fastän vi visste om det! NosPuss Wikki

 3. Åh vad kul 🙂 Jag vet redan vilken jag ska rösta på. Även om alla var så otroligt fina så var det ett som fångade mitt hjärta lite extra 🙂 Och nej, jag röstar inte på min egen. Får inte vara partisk ju 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *