Skuggtävlingen bidrag nr 8

frida
Det här tycker vi är en verkligt speciell skuggbild av katten Frida, som husse Micke skickat! Den är verkligen lite mystisk och spännande!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Skuggtävlingen bidrag nr 8”

  1. Fridas foto är så konstnärligt i sin gåtfullhet, så det får min röst!
    Kram Stora matte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *