Nu släcker vi…

hour

Mjau, jag stöder Earth Hour och har släckt överallt!

Nu får ni vara med och leka mörkleken en timme framåt!

Hi hi vad vi katter har det bra som kan se så mycket mer även i det mörkaste rum – och skulle det vara så att vi inte ser så kan vi känna oss fram med morrhåren!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Nu släcker vi…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *