Vilket fiffigt artilleri

Ni måste bara hälsa på hos katten Viktor och se hur fiffigt hans människor löst behovet av ammunition i musartilleriet! *fniss*

torsten1
Flytta på dig, matte, nu ska vi ändra om i bokhyllan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Vilket fiffigt artilleri”

    1. Kurr! Nova och jag ska försöka införa det här hemma också! Vi har petat ut alla mattes prydnadssaker ur en sektion i bokhyllan… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *