Så här fint blev det på katthemmet igår:

img108
I burrummet fick nu varje bur en ”egen färg” som kan göra det lite roligare att matcha med textilier och kattsaker! Här blev det en grön färg.
img109
Det var visst bara två katter som fick lite färg i pälsen… Molly försökte hoppa i pytsen med vit färg! Som väl var så var färgen vattenlöslig och ofarlig. Här går väggen i härlig rosa ton. Även toan fick en uppsnyggning  med vitt och rosa!
img110
Kvar är att snygga till golvlister och reglar på mellanväggarna med nät, det får bli en annan gång. Det går inte att hinna allt på en enda dag. Härlig himmelsblå färg, eller hur? Tur att vi hade hjälp av målarproffset Linda B!
img111
Milt violett – det här måste ju katterna gilla också???! Tack alla härliga vänner som hjälpte till: Leena, Anette, Ingrid, Gittan, Anna N, Mison med kompis Linda, Anders, Josse J, matte Miriam, och Linda B – och några till som jag inte vet namn på… Ni fixade detta toppen! Njut av solgula rummet:
img112
Tänk bara vad lite färg gör! Nästa gång ska det bli lite schablonmålande och finlir – sen fortsättning i fler rum!
img113
imgb246

”Mjau, men ni har missat lite här i skarven!” jamar Dots Pärlan. ”Fixar ni det nästa gång? Jag vill ha stolen målad i matchande färger också?!”

Så den som nu kommer på att det finns något liggande hemma i form av dynor, tyger eller andra kattsaker som kan passa i färg i våra nya snygga burar – och som ni vill skänka: Välkommen till Örebro Katthem på våra Öppet Hus-dagar! Onsdagskvällar kl 17-19 och söndagar kl 13-16. *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

30 reaktioner till “Så här fint blev det på katthemmet igår:”

    1. Mjau och att vi har en händig tjej Linda med i gänget som kan det där med färger – hon hjälper oss ju att få det proffsigt gjort faktiskt! *spinner* Det går dock åt massor av rollers en för varje färg för det går inte så lätt att få dem 100% rena. Tur att såna är billiga och att husse jobbar där han kan få rabatt! NosPuss Wikki

  1. Så fint det blev! Visst brukar vi också vilja inspektera när matte målar. Hoppas att den nyfikna Molly inte blev förskräckt över att ofrivilligt agera färg-roller. Skönt att det gick bra att få bort färgen från pälsen. Kurr och burr.

    1. Mjau, vi har också fått ett tips på att doppa lämpliga katter i färgen och göra avtryck direkt på väggen så behövs inga schabloner???! *fniss* TassKram Wikki

  2. Så fankattiskt fint de får det på katthemmet! Det har förändrats mycket sen vi var där och jobbade… allt till det bättre! 🙂

    1. Tack Karin för de orden – men jag är helt säker på att du och de andra som jobbat på Katthemmet tidigare också gjorde fantastiska insatser för att hjälpa många katter! ? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *