Den tomma handens gåva

Jag satt bredvid matte och gnällde: ”Jag vill ha något! Har du något till mig?!” och så knuffade jag på henne. Matte öppnade bara sin hand och visade och sa ”Men handen är tom! Och du har redan fått nog med mat för idag!”… Så såg hon tankfull ut, log och tillade: ”Men man kan ge saker även med tomma händer!”

Vad tror ni hände?  hart12

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Den tomma handens gåva”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *