Målning gör dig glad!

kittens2
Idag letade jag efter ”cat art” och hittade den här bilden med glaaaaaaada kattungar på en bänk! De har ett så speciellt leende och till slut lyckades jag hitta en upphovsman: Paul Koh i Singapore har skapat sin högst annorlunda CatmaSutra-kisse… Och Catmasutra är ”The Spot where the sun shines” – varje bild från Pauls pensel är en glad berättelse som påminner oss om möjligheten att glädjas i nuet!
wave
Den här tavlan kanske får en helt annan innebörd med senaste naturkatastrofen i Japan som bakgrund – men när Paul målade den så var det bara en glad liten katt på äventyr: ”Catch me if you can!”… Så kanske den också kan lära oss att blicka framåt: ”The most precious moments in life are never the big grandiose dreams, but the little things that we have forgotten or taken for granted. Like a kitten with its soft-pad experimentation and endless inspiration, the CatmaSutra cat art reminds us of the possibility to live happily right at this very moment!”
kenzo_flowers
Den här charmiga katten har verkligen ett ”solvargsleende” som går rakt in i hjärtat! En härlig blogg med touch av zen finns också! Låt den lysa upp din dag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Målning gör dig glad!”

  1. Mjau, visst blir det skönt i kroppen utav leende katter? Det jag gillar med CatMaSutrakatten är att den absolut INTE är en Cheshirekattkopia! Utan har ett alldeles eget leende… NosPuss Wikki

 1. Hej!

  Jag har snickrat ihop en liten kattwidget som ett hobbyprojekt så man kan lägga upp på sin blogg och så blir det en ny kattbild varje dag. Just nu fungerar den bara på blogg.se, blogger.com och wordpress.org men om det finns intresse kommer jag nog fixa till fler bloggverktyg. Jag har även skrivit ihop en liten guide om hur man lägger in den som man hittar här http://bloggwidgets.com/dagens-katt/

  Det kan tex se ut såhär http://bilderpakatter.blogg.se/ eller http://bilder-pa-katter.blogspot.com/

  Det vore jättekul om ni ville tipsa era besökare om den 🙂

  Tack på förhand!
  Emil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *