Halkvarning

curl

Som vädret är just nu så ser det ut som att curling är den lämpligaste sysselsättningen över helgen? Nova och jag har studerat noga från fönstret hur folk halkar omkring… Vi som har klor att gå stadigt med undrar ju varför inte alla människor med sin uppfinningsförmåga uppfunnit något vettigt att ha på tassarna så att de INTE halkar?!

paintingcat2

Nej, faktum är att i morgon lördag 19/3 ska jag skicka mina människor till att göra lite nytta på katthemmet på Sockengatan 5 här i Örebro – det är dags för en röj- och puts- och måla-dag! Alla som vill hjälpa till kommer dit och det finns lite skänkt målarfärg och chans att bidra till en härlig vårstädning! Plus glada katter att leka och gosa med så klart!

Håll Tassarna för att det blir fint!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Halkvarning”

  1. Hejsan! Kul att du ville kika in! Ja jag tyckte det, kunde först inte komma in på din blogg och det vore ju väldigt synd! Absolut att jag kan berätta mer om mig själv. Vad sägs om att göra det i bloggen imorgon? Kom tillbaka då så ger jag en ordentlig presentation av mig. 🙂

    Ha en fortsatt trevlig fredagskväll!

  2. Ja du apropå Curling. Idag var det nära en dikeskörning. Snacka om snöslask o dåliga vägar.
    Måste Ju hålla mig på benen för att passa upp på Snurrebuss Framför allt.
    Nalle

    1. Mjau, håll dig på rätt spår, vännen, och kör försiktigt! Vi måste ju ses snart igen?!!! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *