Dags för Årsmöte på Katthemmet

Mjau, samlingsdax för alla er katter som vill höja en Tass och bestämma lite mer om hur ni vill ha det på Örebro Katthem! Lördag den 26 mars kl 14 är det nämligen dags!

Det är viktigt att ni jamar till era människor vad de ska ta upp på årsmötet! Och här kan jag avslöja vem som blir ny ordförande:spycat_life
Här är till exempel arbetet i full gång med ihoptassandet av den nya bestämmelsen om att alla besökare till katthemmet måste ha med sig minst en ny ask kattgodis per besök!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *