Några räddade i alla fall?

korg3
Med ledsna ögon betraktar jag bilderna från förödelsen i Japan, och fascineras samtidigt av hur ödmjukt detta fascinerande folk reser sig upp och med ett remarkabelt lugn går vidare efter katastrofen – metodiskt och rutinerat hjälps alla åt och delar de säkra platser som går att finna…
korg4
…och när jag ser den här bilden från Natori så tänker jag: Finns det kanske en räddad liten kisse i den blå korgen?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Några räddade i alla fall?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *