Mjurre på hälsokontroll

I dag åker min Landet-kompis Mjurre, 15 år och några månader gammal, och får en GammelKattsKoll hos veterinären!

_b338
Stora matte tycker  att han har tappat mycket muskler och tunnat ur de senaste månaderna, så det är inte längre en biff på nästan 7 kilo som på den här tre år gamla bilden – vågen visar nu bara lite över fem kilo.

Håll tassarna att det är något som går att avhjälpa med lite extra god gödande mat för VeteranMissar!? *morrhårsdarr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Mjurre på hälsokontroll”

    1. Mjau det är nåt visst med oss svartvita katter, eller hur?! *blink* Mjurre har ett gott liv i en trygghet och omsorg på det sätt som ALLA katter borde ha… Och nu ska han få lite extra tillsyn så att han även på ålderns höst kan må utmärkt! TassKram Wikki

    1. Mjau, Mjurre ville inte gå med på att lämna blodprov och eftersom han ändå ska sövas för att fixa sina tänder, så får det bli blodprov då istället. Veterinären klämde på magen och allt inuti kändes OK, vilket var skönt. Mjurre visade att han kunde skutta omkring och leta efter utgången så hans rörlighet är ju bra. Men tänderna ska åtgärdas som sagt med nytt besök snart igen. Det blir nog bra! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *