Grattis Indra och Bastian!

Auktionspaketet kommer till er och en slant går direkt till Livbojens konto! Tänk vad glada Fiona och hennes ungar ska bli, som på detta sätt får ett litet barnbidrag!
rescue
Och jag vill samtidigt passa på att innerligt tackajama till alla er andra bloggvänner som kommenterat att ni tassat in en peng till hjälp för Fionas kattungar – det uppskattas otroligt ska ni veta, och är ett stort stöd för en liten katthjälpsverksamhet!

Tack för att ni finns med! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Grattis Indra och Bastian!”

 1. Tack så hjärtligt Indra och Bastian!
  Jag har även länkat till det här på Livbojens egen facebook!!!
  Nu kommer Fiona o bäbisarna att få god mat och nya leksaker och bra kattsand så de kan lära sig gå på lådan med lite grövre grus som inte smular ner hela rummet! Härligt säger jourmatte!!!
  Hälsningar Fiona och bäbisar och alla andra katter på Livbojen!

 2. Matte tassar in pengarna…vi har haft strul med datorer och de där internätet som inte ville som matte ville!

  Sen va de ju de där me utställningen….

  Indra o Bast…ian

  1. Mjau, tack så jättemycket! Ja det är så knas när datorer inte vill fungera! De är rentav lite opålitliga!? *Suck* Utställning? Det låter spännande! Berätta mer! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *