Apropå leksaker

Vissa leksaker har väääääääääääldigt dålig hållbarhet?!

img_b44
Men det var kul så länge det varade! *svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Apropå leksaker”

    1. Mjau, det är som med de flesta leksaker: Mattar och hussar ska hålla ett vaksamt öga på att de inte är sönder så att något kan bli farligt för en lekfull misse! NosPuss Wikki

  1. Kan aldrig varna nog för sådana leksaker, dom är tyvärr mycket farligare än vad många tror, det var en sådan där vanlig plastmus som fastnade i Joyes mage och till slut ledde till hans död. Var försiktiga med sådana, vill inte att någon varken katt eller ägare ska behöva lida samma svåra sorg.

    /Em

    1. Mjau, här är vi jättenoga med att plocka bort leksaker som verkar gå sönder! De åker bums i soppåsen! Och allt som verkar kunna bli ”snöraktigt” som kan snurras ned i en kissemage får bara lekas med under noggrann uppsikt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *