Å nu blir det reklamfilmTänk vad många det är som aldrig har hört talas om Feliway… Som har ledsna katter som bråkar med varandra och ledsna människor som inte förstår vad som spökar i kisses vardag och gör den rädd, ledsen, stökig eller protestkissande…

Här finns en jättebra sida med information om det trygghetsskapande Feliway och dess många användningsområden!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Å nu blir det reklamfilm”

  1. Feliway är alldeles suveränt när det gäller att lugna en orolig katt! Vi använde det varje gång vi introducerade en ny misse i flocken här hemma och jag tror absolut att det förkortade ”inlärningstiden” för både de som redan var här och nykomlingen. Feliway var också bra som stöd till Imma när hon blev ensam katt för två år sedan, då Aragorn och Rufus dog med bara en veckas mellanrum. Ok, det är lite dyrt i inköp, men väldigt drygt och definitivt värt pengarna!

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas matte.

    1. Mjau, och har man en gång adaptern så kan man ju bara fylla på med refill sedan! Bra uppfinning! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *