Sol på nosen!

Soliga morgnar är det bästa jag vet! Det kilar in solstrålar här och där i lägenheten och matte låter balkongdörren vara öppen och vädra in frisk luft. Man blir glad i tassarna av det! Nova och jag har kattrally mellan badrummet köket och vardagsrummet i ett härligt fläng…

img_17
Som ni säkert gissar så håller jag på att lämna mitt Vivalla VinterFluff 7.8.1 (Ovan) till destruktion och matte hittar tussar av mini-Wikki-format överallt. Min päls är inte rolig just nu… Lyckliga Nova och alla er korthårisar som inte vet vad pälsöm + tovig kan ställa till! *suck*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

25 reaktioner till “Sol på nosen!”

 1. Fina Wikki och Nova… men det där med tovor i pälsen vet Lillen här hemma vad det vill säga… han morrar och säger att det inte är roligt precis.
  Härligt med sol… här har vi också solkatter 🙂

  Nospuss
  Malin

  1. Mjau, jag brukar slå matte lite med tassen och säga ”Nu räcker det!” när hon kommer med furminatorn eller saxen. Alltså, liiiite päls vill man ju ha kvar??! *suck* TassKram Wikki

 2. Jag har kanske inte lika lång och stilig päls som du Wikki men jag får ändå lite tovor baktill nuförtiden. Matte fattar inte riktigt varför men hon misstänker ngt som kallas mjäll bara för att det kommer flera vita flagor från mina tovor när hon kammar ut dem.

  1. Mjau, det blir nog lite lätt mjälligt så här års?? Jag fick tipset att man kunde pudra pälsbotten med bikarbonat och sedan borsta ut det så skulle mjälligheten försvinna. Jag vet inte om någon provat det? Det låter i alla fall inte gott att få eventuella rester av sånt i munnen när man tvättar sig heller? TassKram Wikki

 3. Visst blir man glad av solen och värmen! Jobbigt med borstande och tovor men du är precis lika gullig som vanligt. Nosbuff

  1. Å tack för kattplimangen! Ni är väldans gulliga också… Men ni har en väldans fördel av att ha mer lättkammad päls, det kan jag jama! TassKram Wikki

 4. Är själv inte långhårig så jag slipper tovorna. Men måste jama att du klär väldigt bra i din päls. Gillar ”pyramidformen”, det är bara somliga katter som kan få till den 🙂
  Hoppas ni snart har rett ut pälsproblemen!
  Tassklappar

  1. Mjau, det var en elegant omskrivning av min form, hi hi – du är en verklig gentlekatt! *fniss* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *