Sköna stunder borde alla få…Den här filmen från Sippos och Tindras blogg visar hur ömsint och kärleksfullt ett par trygga och lyckliga katter kan visa tillgivenhet för varandra! Så vackert, varsamt och mjukt slickar Sippo lilla Tindra, som bara njuter tacksamt…

Jag önskar att alla katter och deras människor fick uppleva stunder som denna! *spinner stilla*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Sköna stunder borde alla få…”

  1. Tänk att hon var rädd för oss i början och att jag faktiskt fräste åt henne. *tassen för ansiktet* Nu är jag nog världens lyckligaste kisse igen.

  2. Åhh sådär slickade Bastian mig igår när jag å matte kom hem efter att ha varit i Vimmerby…han sa att han hade blivit så orolig när matte tog mig i transportburen….han sa att när en katt åkte iväg i en sån bur från Katthemmet..ja då kom den aldrig tillbaka! Han sa att han verkligen inte ville jag ska försvinna…

    1. Mjau, vad var du iväg på för äventyr då, Indra? Du får lugna Bastian med att när man har fått sig fina egna människor så behöver man inte vara orolig för att nån ska försvinna! Ett eget Hemma är lite annorlunda än katthem. TröstTassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *