Veckans Stockholmare!

diesel

Grattis Cecilia på Norrtälje Katthem som utnämnts till ”Veckans Stockholmare”!

Diesels nya familj, som adopterade henne i januari, höll i nominationen, som du kan höra här i radioinslaget om du spolar fram till 23e programminuten!

Snyggt jobbat, Diesel!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Veckans Stockholmare!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *