Fler catoon-vänner

linnsen12

Söta Linnsen och hennes röda kompis Frank

frank
Visst är de störtsnygga?! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Fler catoon-vänner”

  1. Hej Wikki! vet du att idag såg Matte en tallrik med wikki motiv i en butik som kallas lagerhouse. Matte var väldigt sugen på att köpa en sådan, men tyvärr kom hon hem tomhänt.

    1. HI HI jo vi har sett tallriken på Lagerhaus här i Örebro också – kissen heter Mr Morris och han är ju rätt Wikki-lik! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *